WordPress update 4.7.2

WordPress update 4.7.2

WordPress vernieuwde update

Onlangs heeft WordPress een update uitgevoerd. Deze update ging van 4.7.1 naar 4.7.2
In dit artikel wordt verteld wat er nieuw is.

Menu

Vrijwel elke website op het web heeft een menu met kopjes dat linkt naar andere pagina’s op je website. Soms kan het zijn dat er pagina’s niet werken waardoor je op een zogeheten 404 pagina komt. Dit kan komen omdat je bijvoorbeeld pagina’s nog niet heb opgeslagen of gemaakt hebt. Via de customizer in WordPress kan je eenvoudig nieuwe pagina’s aanmaken. In de nieuwe versie voegt het nieuwe systeem deze paginas direct toe aan het menu. Hierdoor zijn dode links nu verleden tijd.

Custom CSS

Sinds de nieuwe versie 4.7.2 er is, laat WordPress het toe om je eigen CSS-Code te gebruiken. Bij het aanmaken van een nieuwe pagina kan je direct je pagina bekijken. Je hoeft niet eerst je pagina te ‘bijwerken’ en je pagina te refreshen.

Talen + Beveiliging

Het dashboard van de vernieuwde versie is nu beschikbaar in meerdere talen. Een gebruiker kan het admin panel in welke taal dan ook instellen.
Ook is de beveiliging van WordPress website sterk aangescherpt. naar WordPress update 4.7.2

 

By |2017-05-10T13:24:54+00:00februari 6th, 2017|Geen onderdeel van een categorie, websites, wordpress|Reacties uitgeschakeld voor WordPress update 4.7.2
error: Content is beschermd.