Waarom kiezen voor Prestashop

///Waarom kiezen voor Prestashop

Waarom kiezen voor Prestashop

Online verkopen met PrestaShop. Maar wat is PrestaShop en wat zijn de mogelijkheden?
PrestaShop is een CMS systeem (Content Management System), gericht op EWaarom kiezen voor Prestashop Waarom kiezen voor Prestashop-commerce. Met behulp van dit CMS systeem kan je zelf eenvoudig en zonder technische kennis je webshop gaan beheren.

Online shoppen is al jaren in een extreme groei, en dat blijft alleen maar doorzetten. Consumenten zijn via verschillende apparaten opzoek naar producten en/of diensten. PrestaShop is een responsive systeem, wat inhoud dat de webshop goed te bekijken is op zowel Mobiel, Tablet als Desktop.

 

 

10 redenen om te kiezen voor PrestaShop

1: Al veel grote (internationale) bedrijven maken gebruik van PrestaShop.

2: Omdat de PrestaShop software eenvoudig is ingericht, kan een startende ondernemer zonder technische kennis al eenvoudig aan de slag met het beheren van zijn eigen webshop.

3: PrestaShop bied meer dan 500 verschillende functionaliteiten en modules.

4: PrestaShop is gebruiksvriendelijk & responsive. Dat wil zeggen dat zowel de webshop overzichtelijk is ingedeeld en zowel goed te gebruiken valt op Mobiel, Tablet & Desktop

5: PrestaShop is zoekmachine vriendelijk.

6: PrestaShop ontwikkeld elke dag door, eens in de zoveel tijd verschijnt er een nieuwe update. (bekijk hier de laatste PrestaShop 1.7 update)

7: Omdat PrestaShop meer dan 500 modules aanbied, is er voor ieder wat wils. Hierdoor hoef je niet altijd een programmeur in te huren.

8: PrestaShop is een open-source platform, Hierdoor ben je niet tot weinig verbonden aan licenties en bespaar je een hoop kosten.

9: PrestaShop is een meertalige software.

10: PrestaShop is een uitgebreid systeem wat maar weinig ruimte inneemt.

 

Webshop starten? of migreren vanuit uw huidige omgeving?

Bekijk hier onze PrestaShop diensten

By |2017-05-10T13:05:34+00:00februari 14th, 2017|prestashop, webshops|Reacties uitgeschakeld voor Waarom kiezen voor Prestashop
error: Content is beschermd.