Wat is een SSL Certificaat

Sinds 1 januari 2016 is de Wet Datalek Meldplicht in werking getreden. Dat wil niet alleen zeggen dat u wettelijk verplicht bent om deze maatregelen te nemen, maar dat er zelfs boetes mogen worden uitgedeeld als u deze beveiliging niet op orde heeft! Het hebben van een (te) slechte beveiliging is namelijk sinds 1 januari 2016 strafbaar. En het hanteren van een website of formulier waarmee persoonsgegevens worden verzameld (denk hierbij aan bijvoorbeeld naam en adres op een webshop, of een contact formulier) zónder SSL certificaat is per definitie een te slechte beveiliging. Een gewaarschuwd mens, telt voor twee!

Google Chrome

Met de komst van versie 56 van Google Chrome komt er een start aan een verplicht beveiligd internet. Google Chrome zal de eerste browser zijn welke de webpagina’s die niet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen op voorhand al als “niet betrouwbaar” zal gaan classificeren. De eisen welke Google stelt zijn dezelfde als welke de Wet Datalek Meldplicht voorschrijft.
Een “niet betrouwbaar” classificatie wil echter nog niet zeggen dat de mensen niet op uw webpagina kunnen komen. Echter zullen zij wel direct met een beveiligingsrisico worden begroet, in plaats van de startpagina van de website. Mensen worden van nature helaas afgeschrikt door foutmeldingen en risicomeldingen, dit kan dus gevolgen hebben voor de bezoekersaantallen op uw webpagina.

Google vindt u meer waardSSL-Certificaat

Medio 2015 maakte de ontwikkelaars van Google bekend dat het een voorkeur zou gaan uitrollen voor HTTPS sites, oftewel websites welke middels een SSL certificaat beveiligd worden. Welk ‘gewicht’ er aan deze ranking wordt gegeven is helaas niet bekend (daar spreken ze bij Google nooit over), maar wel dat het van invloed is op uw indexatie. Uw vindbaarheid kan dus positief beïnvloed worden door het plaatsen van een SSL certificaat.

Bonjour trakeert op een jaar gratis SSL Certificaat.

Om deze redenen vinden wij het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om uzelf (en uw klanten!) zo goed mogelijk te beschermen én dat op een voordelige manier te doen. Daarom hebben we de volgende actie: 1 jaar gratis een SSL Certificaat. Neemt u voor 28 februari een SSL-Certificaat af, dan krijgt voor 2 jaar een SSL-Certificaat voor de prijs van 1 jaar.

Bonjour Webdiensten verzorgd voor u het gehele traject:

• Aanschaf SSL certificaat
• Installatie SSL-Certificaat op de server.
• Configuratie op de website/webshop

SSL-Certificaat

*Normaal €198-, exclusief BTW voor 2 jaar
*NU €99-, exlusief BTW voor 2 jaar

*Actie en SSL certificaat is enkel voor 1 domeinnaam. Actie geldt t/m 28 Februari 2017