SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing is hot. Maar het is zeker geen hype. Sterker nog: het is een ideale manier om jouw bedrijf op een menselijke manier onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen!

Contact met je doelgroep via social media
De naam zegt het al: bij social media is het de bedoeling dat je jouw sociale kant laat zien. De tijd dat mensen alleen maar informatie zochten op internet is voorbij. Zij willen conversaties aangaan. Blogs zijn een goed voorbeeld van social media, maar er zijn nog veel meer voorbeelden te noemen. Sociale netwerken bijvoorbeeld, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Maar ook YouTube, Google+ en Tumblr zijn bekende social media. Direct contact leggen en informatie delen met anderen, daar gaat het om.

BEKIJK PAKKETTEN

639 SOCIAL MEDIA MARKETING

WIST JE DAT…

Het gebruik van Social Media het afgelopen jaar weer is gestegen en dan bijna 9 op de 10 Nederlanders gebruiken maken van Social Media.

business-social-media-resized-600 SOCIAL MEDIA MARKETING

 

WELKE SOCIAL MEDIA ZIJN GESCHIKT VOOR JOU?

Niet elk sociaal netwerk is geschikt voor je bedrijf. LinkedIn is bijvoorbeeld beter geschikt voor B2B, terwijl consumentenproducten het beter doen op Facebook, afhankelijk van de soort doelgroep. Bonjour webdiensten heeft diverse vakspecialisten in huis die kunnen meedenken over de social mediastrategie. Samen geven we jouw bedrijf een ‘sociaal gezicht’, zodat je via verschillende online kanalen goodwill kweekt en zo maximaal rendement behaalt.

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Neem contact met ons op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Social-Media-Marketing SOCIAL MEDIA MARKETING