Social Media Dienst

/, websites/Social Media Dienst

Social Media Dienst

Social Media Dienst

Bonjour Webdiensten biedt een nieuwe Social Media dienst aan. Naast het onder andere bouwen van WordPress Websites en Prestashop Webshops, gaan we uitbreiden door middel van het aanbieden van Social Media pakketten. Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken en ontkom je er niet maar aan. Toch is er een grote groep dat juist de hulp van Bonjour Webdiensten kan gebruiken om zijn of haar bedrijf ook op diverse Social Media kanalen te laten verschijnen

 

Voor wie zijn deze Social Media pakketten

Social Media dienst Social Media Dienst

Bonjour Webdiensten biedt vanaf nu drie verschillende pakketten aan. Zo bieden wij een Starter, – Zakelijk ,- & een Pro pakket aan. Elk pakket is geschikt voor ieder bedrijf, maar is afhankelijk van wat de ambities en wensen zijn op het gebied van Social Media.
Heeft u geen idee hoe Social Media in zijn werk gaat, en wilt u alleen maar zichtbaar zijn op diverse kanalen? Dan raden wij het starters pakket aan. Dit pakket is tevens goed geschikt voor beginnende ondernemers en ZZP’ers.
De Social Media dienst dat we aanbieden kan ook enorm behulpzaam zijn voor grote bedrijven. Bedrijven die er simpel weg niet aan toe komen om Social Media kanalen te onderhouden en het daarom maar links laten liggen. Voor deze bedrijven raden wij het PRO pakket aan

 

De pakkettensoorten

De nieuwe dienst dat we aanbieden met de daarbij horende pakketten kunt u op de pagina Social-Media-Pakketten pagina vinden. Daar wordt uitgebreid uitgelegd hoe alles in zijn werk zal gaan, wat er in welk pakket zit en wat u ervoor terug krijgt.

 

By |2017-05-10T13:09:11+00:00februari 10th, 2017|webshops, websites|Reacties uitgeschakeld voor Social Media Dienst
error: Content is beschermd.