Prestashop 1.7 update

///Prestashop 1.7 update

Prestashop 1.7 update

 

Alles over de prestaShop 1.7 Update!

PrestaShop 1.7, de nieuwe versie van PrestaShop is al een tijdje uit. Helaas is deze versie nog niet klaar om in productie te worden gebruikt. Voor de eindgebruiker verandert er niet zo heel veel in PrestaShop 1.7. Deze nieuwe versie van PrestaShop staat dan ook vooral in het teken van het introduceren van ‘best practices’ op het gebied van code. Hieronder alvast enkele zaken in PrestaShop 1.7 waar wij enthousiast over zijn.

Wat is er nieuw?

Er zijn nieuwe verbeteringen doorgestuurd met betrekking tot het Beheer interface en het menu structuur. Dat wil zeggen dat aanpassingen in het admin-panel makkelijk en sneller gaan.

De structuur van de thema’s zijn bijgesteld. Hierdoor is de code efficiënter en overzichtelijker.
De producten en modules krijgen in het admin panel een geheel nieuwe interface. Hierdoor zal het nog eenvoudiger zijn om producten en/of modules te vinden en te bewerken. Last but not least heeft de code een nieuwe structuur gebaseerd op Symfony2.

 

 

Prestashop 1.7 update Prestashop 1.7 update

 

Introductie Symfony

Het introduceren van de componenten van Symfony is een bijzonder aangename meevaller. De basis fundamenten van Prestashop veranderd in een complexe uitdaging. Het is duidelijk dat deze introductie vooral positieve gevolgen heeft.

 

 

 

Prestashop 1.7 update Prestashop 1.7 update

 

 

 

Van PrestaShop 1.6 naar PrestaShop 1.7

Helaas is het upgraden van versie 1.6 naar versie 1.7 niet geheel eenvoudig. Omdat Prestashop een geheel nieuwe techniek gebruik bij de vernieuwde upgrade, kunnen bepaalde designs en een behoorlijk grote deel van de modules aangetast worden. Upgraden naar versie 1.7 zal niet makkelijk gaan en zal veel tijd in beslag nemen.

Wel of niet PrestaShop 1.7 gebruiken?

Designs die gemaakt zijn voor Prestashop 1.6 of eerder zullen helaas moeten worden aangepast voordat ze weer bruikbaar zijn voor versie 1.7. Verschillend per design zal dit behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Updaten is geen verplichting. Prestashop liet weten dat ze voor de versie 1.6 in de toekomst ook nog updates door blijven voeren.

 

Heeft u interesse in PrestaShop of heeft u hulp nodig?

Wij hebben reeds 6 jaar lang ervaring met het bouwen en onderhouden van PrestaShop webshops en daar vertellen wij u graag meer over.
Bonjour Webdiensten helpt u graag verder, neem gerust contact op of plan een afspraak in.

 

 

By |2017-05-19T00:13:26+00:00februari 6th, 2017|prestashop, webshops|Reacties uitgeschakeld voor Prestashop 1.7 update
error: Content is beschermd.