MODULE ONTWIKKELING MODULE ONTWIKKELING

PRESTASHOP MODULE ONTWIKKELING

Naast alle losse modules bestaat er ook de mogelijkheid om een eigen module in PrestaShop te laten ontwikkelen door ons. De reeds bestaande modules worden geïntegreerd in het design zoals u dat wilt en daarnaast zorgen wij voor een website die startklaar is om de online bedrijfsvoering te voltrekken.

MAATWERK OPLOSSINGEN:

Het ontwikkelen van maatwerk web oplossingen, dat is waar Bonjour Webdiensten voor staat en belangrijk vindt. PrestaShop modules laten ontwikkelen door ons is dan ook een betrouwbare oplossing waar u voor kunt kiezen. Hierbij zorgen wij voor een persoonlijke aanpak en zoeken wij naar de beste oplossing die bij uw onderneming past.

OFFERTE AANVRAGEN

 

UITGEBREIDE FRONT & BACK-END ONTWIKKELING

MODULES GESCHREVEN VOLGENS DE LAATSTE STANDAARDEN

logo MODULE ONTWIKKELING

3000+ MODULES BESCHIKBAAR VIA ADDONS.PRESTASHOP.COM

In de meeste gevallen is het niet nodig om een maatwerk module te laten ontwikkelen, PrestaShop biedt meer als 3000 gratis en betaalde modules via haar marktplaats addons.prestashop.com. Op dit platform worden modules aangeboden door verschillende ontwikkelaars waaronder PrestaShop zelf u kunt hier uw gewenste module vaak voor een gereduceerd bedrag aanschaffen en bespaart hierdoor op ontwikkelingskosten. Heeft u niet gevonden wat u zocht dan kan Bonjour Webshops u hierbij uiteraard helpen.

NOG MEER PRESTASHOP DIENSTEN..

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Neem contact met ons op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    module MODULE ONTWIKKELING