Klopt uw Online vindbaarheid? Content verbeteren

/, Tips, webshops, websites/Klopt uw Online vindbaarheid? Content verbeteren

Klopt uw Online vindbaarheid? Content verbeteren

Klopt uw online vindbaarheid? Content verbeteren

Google richt zich steeds meer op het juist beantwoorden van een bepaalde vraag. Wat voorheen nog geïndexeerd werd op een aantal zoekwoorden, richt Google zich nu meer op het totaal plaatje. Het gaat nu om welke behoefte of dienst uw webshop of website vervult. Google is uitgegroeid van zoekmachine naar antwoordmachine. Maar hoe moet u uw content verbeteren?

 

Schrijf de juiste content!Seo Content Klopt uw Online vindbaarheid? Content verbeteren

In het verleden keek Google naar een bepaald aantal zoekwoorden wat verspreid zat in de geschreven content van de website. Nu is het zo dat Google meer naar het totaal plaatje kijkt. Dit houd in dat er structuur in de geschreven content moet plaats vinden. Wanneer een bezoeker een vraag stelt op Google moet Google hier het juiste antwoord op geven. Schrijf dus daarom content wat antwoord kan geven op een vraag. Met slechts een aantal zoekwoorden red u het niet meer.
Orginele content wordt dus ook steeds belangrijker. Breng je doelgroep in kaart en laat je content daar op aan sluiten.

 

BonjourWebdiensten SEO

Alleen de content verbeteren is helaas niet genoeg. Wij als Full-Service webbureau beschikken over de juiste kennis om de totale SEO van uw website/webshop te verbeten. Ook beschikken wij over tools die uw website of webshop kan analyseren om zo de optimalisatie te verbeteren.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op

By |2017-05-10T12:56:16+00:00februari 17th, 2017|Geen onderdeel van een categorie, Tips, webshops, websites|Reacties uitgeschakeld voor Klopt uw Online vindbaarheid? Content verbeteren
error: Content is beschermd.