E-MAIL MARKETING

Door jouw doelgroep via e-mail te benaderen, kun je de verkoopcyclus verhogen en de relatie met de klanten versterken. Je kunt precies bepalen wie e-mail ontvangt en deze helemaal op deze ontvanger afstemmen. Met e-mail marketing benadert jij je doelgroep echt persoonlijk. Een hoge respons is het gevolg. Maar dan moet je e-mail marketing wel op een goede manier inzetten. Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van de vakspecialisten van Bonjour Webdiensten haal je meer rendement uit jouw e-mail marketing campagne. Dit gaat overigens verdere dan alleen digitale nieuwsbrieven. Wij helpen je om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor after sales, customer support/klantenservice, klanttevredenheid (enquêtes/polls), etc. Bovendien zorgen we dat deze manier van werken totaal geïntegreerd wordt binnen jouw bedrijfsprocessen.

BEKIJK PAKKETTEN
IK WIL MEER INFORMATIE

Untitled-1 E-MAIL MARKETING

OPTIMAAL BEREIK MET E-MAIL MARKETING

Verhoog uw omzet door middel van professionele e-mail nieuwsbrieven 

 

Website and Internet contact us web icons and symbol on a colorful globe for blog and online business illustration on white background. E-MAIL MARKETING

MEETBARE RESULTATEN

 

Je kunt vaststellen wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en hoe vaak er doorgeklikt wordt naar de website. Daarmee kun je nauwkeurig vaststellen of een e-mail effectief is of niet. In het laatste geval heb je alle gegevens in huis om de volgende e-mail marketing campagne succesvol aan te passen. Ook kunnen wij op basis van actie van de gebruiker geautomatiseerd vervolgberichten laten versturen. E-mail marketing is relatief goedkoop. Productie- en distributiekosten zijn laag ten opzichte van papieren mailings. Het is tot 20x goedkoper! Daarnaast gaat het creëren van een e-mail nieuwsbrief veel sneller dan het produceren van een gedrukt exemplaar.

E-MAIL MARKETING PAKKETTEN

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Neem contact met ons op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    vogueinspire-mac-bg1 copy E-MAIL MARKETING