WORDPRESS WEBSITE OP MAAT

Wilt u een professionele en succesvolle WordPress website laten maken? Werkt u graag met gedreven vakmensen die afspraken altijd nakomen? Mensen die betrokken zijn bij het project en doelgericht te werk gaan. Wij zorgen voor uw concept met als eindresultaat een strak design!

BEKIJK DE WEBSITE TARIEVEN
Vraag vrijblijvend een offerte aan

BEGIN UW EIGEN WORDPRESS WEBSITE

Wist je dat: WordPress de basis vormt van 25% van de Websites & Blogs op het internet en dat er dagelijks meer dan 50 000 nieuwe WordPress sites bij komen.

Call me back

WAT IS WORDPRESS?

Een WordPress website is het populairste website & Blog platform op het web. Door de vele uitbreidingsmogelijkheden die WordPress biedt, denk hierbij aan een webshop koppelen aan uw WordPress website, SEO & Zoekmachine vriendelijk, meertaligheid en 100% gebruiksvriendelijkheid. Heeft u de mogelijkheid om door te groeien.

Omdat WordPress een Open Source platform is, kunnen er extensies en functies op maat gemaakt worden.Hierdoor is vrijwel alles mogelijk om voor u op maat te maken.

  • Populairste Website & Blog platform.
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden.

  • Plug-ins en functies op maat voor u gemaakt.
  • Val op met een mobiel responsive design

 

Untitled-30

WORDPRESS IN NEDERLAND

Over de hele wereld is WordPress bekend en populair. Veel mensen denken echter dat WordPress alleen wordt gebruikt door particuliere en kleine websites omdat “het gratis is”. Niks is minder waar. Sommige van de meest bekende en grote merken zoals Playstation, Ford, Spotify, Sony maken ook gebruik van WordPress. In Nederland zijn dit bedrijven zoals PostNL, Jantje Beton en ICulture die allen gebruik maken van WordPress.

Zo blijkt uit onderzoek dat 48% van de top 100 blogs draait op WordPress en in totaal bestaan er 59,4 miljoen WordPress websites.

WORDPRESS TRAINING 

Leer hoe u van uw Website en/of Blog een succes maakt!

MELD JE NU AAN

ONZE WORDPRESS DIENSTEN

NEEM EEN KIJKJE ACHTER HET STUUR

En test onze WordPress Demo 

DEMO

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Neem contact met ons op

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    wordpress-pen